Logo bredavandaag.nl
CM in Breda.
CM in Breda.

CM breidt verder uit naar Engeland en Frankrijk

  Economie

BREDA - Het Bredase bedrijf CM slaat haar vleugels verder uit naar het buitenland. De mobiele dienstverlener opent binnenkort haar deuren in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

De nieuwe vestigingen in Londen en Parijs gaan zich richten op de lokale markt. Bedrijven als TASIS en ParkMobile in het Verenigd Koninkrijk hebben zich al aangesloten bij CM. In Frankrijk werkt het bedrijf voor Olympus en Dassault Systeme. Andere merken waar CM inmiddels voor werkt zijn McDonalds, Ikea, DHL, VISA en Paypal.


Hodny Benazzi, general manager bij CM noemt de uitbreiding cruciaal voor het bedrijf. "CM is financieel onafhankelijk en winstgevend, wat betekent dat we kunnen focussen op onze kerntaken en onze klanten snel innovatieve technologieën kunnen bieden. Nu is de tijd om onze dienstverlening wereldwijd op te schalen.”

CM timmert de laatste jaren hard aan de weg. In 2012 voegden het Belgische SMS-bedrijf MobileWeb, SMS-specialist ProduLine en contentprovider GSM Information Network (GIN) zich bij CM Groep. Een jaar later nam CM ook de multimedia-specialist Paratel over, net als app-specialist OneSixty Mobile. In 2014 werd de grote concurrent Callfactory eigendom van CM.

Het bedrijf werd in 2013 door Syntens Innovatiecentrum uitgeroepen tot het slimste bedrijf van het jaar. In datzelfde jaar mocht CM zich de tweede Beste werkgever van  Nederland noemen. Dit naar aanleiding van een verkiezing georganiseerd door Great Place to Work. Eerder werd CM al genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award en de FD Gazellen Awards.

Het bedrijf loopt vaak voorop met nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Zo was CM een van de eerste die kwam met zakelijk Whatsapp als alternatief voor pushberichten. Ook de BredaVandaag Whatsapp Alert wordt verzorgd door CM.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief