Logo bredavandaag.nl
Oranje Fonds/Sander van Weert

Stichting Tientjes in finale Appeltjes van Oranje

  Economie

BREDA- Stichting Tientjes uit Breda staat in de finale voor het Appeltje van Oranje 2015. De stichting staat samen met tien anderen in de finale. Mensen konden online stemmen op de stichting, uiteindelijk zijn er drie stichtingen die kansmaken op de hoofdprijs, een geldbedrag van 15.000 euro en een Appeltje van Oranje.


Het Oranje Fonds bekroont ieder jaar drie initiatieven met een Appeltje van Oranje. Op twintig januari werd duidelijk dat Stichting Tientjes met ‘Voor elkaar, Met elkaar’ bij de elf genomineerden hoort. In mei ontvangen drie winnaars de prijs uit handen van Koningin Maxima op Paleis Noordeinde.

Stichting Tientjes wil mensen uitdagen om in beweging te komen en werk te maken van hun passie en talent. De stichting wil creatieve oplossingen vinden in onmogelijke situaties en nieuwe manieren ontdekken om mensen met hun talent te laten werken.

Het Oranje Fonds hoopt met De Appeltjes van Oranje succesvolle sociale initiatieven samen te brengen. Het thema van 2015 is ‘Beter voor elkaar!’. Het Oranje Fonds bekroont drie succesvolle sociale organisaties of initiatieven die sociaaleconomische kansen van mensen versterken zodat zij beter mee kunnen met de maatschappij.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief