Logo bredavandaag.nl
Perry Roovers

Domino's Pizza in Breda opnieuw doelwit van criminelen (foto's)

  Economie

BREDA - De Domino's Pizzeria aan de Kesterenlaan in Breda is vrijdagavond overvallen. De twee daders zijn er vandoor gegaan met een nog onbekend geldbedrag. De politie is in de wijk rondom de pizzeria op zoek naar het duo dat gewapend is met een pistool en knuppel.


Signalement
De twee daders hebben een donkere huidskleur en zijn te voet vertrokken uit de zaak. Een van hen draagt een zwarte schoudertas met daarin de buit. Naast het zoeken van de daders is de politie ook bezig met het horen van de medewerkers die aanwezig waren tijdens de overval.

Eerdere overvallen
De Domino's Pizzeria's in Breda zijn de laatste tijd wel vaker overvallen. Zo werd begin dit jaar het filiaal van Domino's Pizza aan het Graaf Hendrik III plein twee keer kort achter elkaar beroofd. In 2009 was het de beurt aan de Domino's Pizzeria op de Generaal Maczekstraat. Het is ook niet de eerste keer dat de Domino's Pizzeria aan de Kesterenlaan te maken heeft met gewelddadige overvallers, dit gebeurde in 2014 ook al. In 2009 was de vestiging doelwit van een ramkraak.

Veiligheid
Een paar maanden terug vertelde woordvoerder Carolien Wenderich van Domino’s Pizza dat het aantal overvallen op Domino's pizza’s de afgelopen tijd juist enorm was gedaald. Wendrich zei toen: “We hebben in 2013 een anti-overval convenant getekend. Hierbij hebben we een veiligheidsscan laten uitvoeren door specialisten van de politie. Verder werken onze koeriers sindsdien steeds vaker met mobiele pinapparatuur.”

Bekijk de foto's van de overval in het foto-album.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief