Logo bredavandaag.nl
Artist impressie van de bebouwing bij de Bavelse Berg.
Artist impressie van de bebouwing bij de Bavelse Berg. (MaVer)

Happy Italy opent vestiging op Bavelse Berg Breda

  Economie

BREDA - De fastfoodketen Happy Italy komt naar Breda. Het Italiaanse restaurant gaat zich vestigen op de begane grond van het evenementencomplex op de Bavelse Berg. De Happy Italy in Breda wordt zo’n 900 vierkante meter groot.


De fastfoodketen staat bekend om zijn goedkope en gezonde gerechten uit de Italiaanse keuken. De ingrediënten worden zoveel mogelijk plaatselijk ingekocht. Inmiddels zijn er al Happy Italy’s te vinden in onder andere Hendrik-ido-Ambacht, Kerkrade, Eindhoven, Tilburg en Rotterdam.

Het restaurant krijgt naast een ruim restaurantgedeelte ook een groot terras op de zuidkant. Het is de bedoeling dat Happy Italy in Breda medio september 2016 opengaat. 

Onderdeel van het recreatiegebied zijn ook een bioscoopcomplex van Kinepolis, Kids Palace, een McDonald's en een grote sportzaak (Decathlon). De bioscoop, die tien zalen krijgt, moet ongeveer 400.000 a 500.000 bezoekers per jaar trekken. Ook gaat Bowlingpoint Breda een hypermoderne bowlingbaan uitbaten in combinatie met Glowgolf. Daarnaast komt er een Subway en restaurantformule Vandaag. Ook gaat MaVer zelf horeca uitbaten. Onder meer een Grand Café en een pannenkoekenrestaurant.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief