Prijswinnende ijszaak Bon Appetit opent zaak in Breda

  Economie

BREDA - De Groene Poort, het winkelgedeelte dat bij de Gasthuyspoort komt in het centrum van Breda, krijgt een ijssalon. Cafetaria Bon Appetit uit Rijsbergen laat op Facebook weten dat het een tweede zaak gaat openen in het nieuwe horecagebied in Breda.


De salon won in 2008 de titel ‘Beste ijssalon van Nederland’ van vakblad Snackkoerier en opent nu een zaak van 440m2 in Breda. Maurice Vermeulen van Business 2 Real Estate is erg blij met de toevoeging. “We hebben een half jaar voor opening van het gebied nu al zeventig procent van de ruimte verhuurd.”

Naast de ijszaak is de makelaar in vergevorderd gesprek met een koffietentje. “Dat is zo goed als rond. Het bijzondere aan deze zaak is dat de koffie ter plekke gebrand wordt.” Als de koffiezaak er komt, is er nog ruimte voor twee ondernemers. “We zijn nu op zoek naar een goede invulling voor die panden,” zo laat hij weten.

Eerder werd al bekend dat Bakkerij Vroomans, De Tosticlub en De Pasta Kantine intrek nemen in het horecagebied rondom het nieuwbouwproject De Gasthuyspoort.