Logo bredavandaag.nl
V&D vestiging in de Karrestraat in Breda
V&D vestiging in de Karrestraat in Breda (Wijnand Nijs)

Kroonenberg Groep: ‘Veel scenario’s mogelijk voor pand V&D’

  Economie

BREDA - Eigenaar Kroonenberg Groep stelt dat er veel scenario’s mogelijk zijn voor het V&D-pand aan de Karrestraat/Barones nu duidelijk is dat de doorstart van de baan is.


“Sinds gisteren is bekend dat V&D niet doorgaat, nu gaan we plannen maken”, aldus een woordvoerder van de eigenaar van het overdekte winkelcentrum. Helemaal onverwacht komt het niet. “Natuurlijk hebben we er wel over nagedacht, maar zolang de doorstart van de V&D aan de orde was, stonden we daarvoor open.”

Gesprekken met mogelijke nieuwe huurders zijn er nog niet geweest, stelt de woordvoerder. Bekend is dat onder meer Primark Breda als mogelijke vestigingslocatie ziet. Dat concern zoekt panden met een groot oppervlakte. Het V&D-pand zou aan die eis voldoen.

Voor de Barones staan de komende maanden nog in het teken van de verbouwing. In het voorjaar opent The Sting. “Dan zijn we over de helft met de verbouwing.” In de Barones zijn nog niet alle nieuwe ruimten verhuurd. “Maar dat zien we ook elders, naar mate de herontwikkeling vordert, merk je dat de animo toeneemt. Huurders krijgen dan een beter beeld van hoe het wordt.”

Volgens de woordvoerder zijn er wel serieuze gesprekken gaande met nieuwe huurders voor de verbouwde Barones.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief