Logo bredavandaag.nl
De Bijenkorf Breda. Het bedrijf heeft aangekondigd per 2016 te sluiten in Breda. foto De Bijenkorf
De Bijenkorf Breda. Het bedrijf heeft aangekondigd per 2016 te sluiten in Breda. foto De Bijenkorf

Modegigant Zara naar pand Bijenkorf in Karrestraat

  Economie

BREDA - Zara trekt eind van dit jaar of begin van het volgend jaar in het pand van de Bijenkorf in Breda. Dit laat vastgoedadviseur Gijs Bessem namens Kroese Paternotte weten, die als retailmakelaar winkelcentrum De Barones beheert.


Ook voor de invulling van het pand van de V&D zijn twee verschillende formules bedacht. “Maar daar kan ik nu nog weinig over vertellen. Binnen enkele weken komt daar meer duidelijkheid over”, laat Bessem weten.

Bessem is blij met de komst van de Zara naar winkelcentrum De Barones: “Goed nieuws voor Breda en ook voor winkelcentrum De Barones”, vertelt Bessem. “Samen met alle andere winkels gaat het winkelcentrum weer wat uitstralen.”

De bedrijfsleider van de Zara aan de Eindstraat in Breda laat weten van niks te weten: “Veel klanten komen naar ons toe met de vraag of het klopt dat er een Zara komt in het pand van de Bijenkorf. Ik heb daarop besloten te informeren bij het hoofdkantoor van Zara, alleen daar zegt men van niks te weten.”

Eind deze maand sluit De Bijenkorf in Breda. Wanneer de eventuele verbouwing van start gaat, is nog niet bekend.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief