Logo bredavandaag.nl
Renee Storimans (foto) en Carina van Geel zijn in mei 2015 begonnen met Loekz.
Renee Storimans (foto) en Carina van Geel zijn in mei 2015 begonnen met Loekz. (Wijnand Nijs)

LOEKz maakt kans op aansprekende retailprijs als 'Most Innovative Store'

  Economie

BREDA - De Bredase winkel LOEKz Concept Store is genomineerd voor de Dutch Retail Experience Awards (DREA) 2016 in de categorie 'Most Innovative Store’. De winkel in de Tolburgstraat  is genomineerd voor deze Awards omdat de zaak volgens de vakjury vooruitstrevend is op het gebied van beleving. 


"LOEKz wordt gezien als een inspiratie voor andere retailers", aldus eigenaressen Renee Storimans en Carina van Geel. "Of wij als winnaar uit de bus komen, blijkt tijdens de Award uitreiking op de Modefabriek, de fashionbeurs voor retailers, in de Amsterdam RAI op zondag 10 juli."

De Dutch Retail Experience Awards (DREA) uitreiking is een jaarlijks nationaal initiatief van modeagentuur en importeur Goodbrandz in samenwerking met gerenommeerd vakblad Textilia. 

De DREA is een prestigieuze prijs voor retailers die zich op een bijzondere, innovatieve manier onderscheiden in deze tijd. De genomineerden worden beoordeeld op totale winkelbeleving,  het karakter van het merkenpakket, service, combinatie online en offline en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Er worden publieke en juryprijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Loekz was eerder dit jaar ook al genomineerd voor de Breda Pluim, de waardering voor de meest gastvrije winkel in de Bredase binnenstad.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief