Logo bredavandaag.nl
Oomen Architecten

ICT-bedrijf QNP naar Rithmeesterpark in Breda

  Economie

BREDA/ZUNDERT - Ritmeesterpark krijgt steeds meer vorm. Gemeente Breda is druk met het bouwrijp maken van het hele bedrijventerrein tussen A16 en Princenhage, terwijl de eerste bedrijven al begonnen zijn met bouw. Vrijdag presenteerde ICT-bedrijf QNP zijn nieuwbouwplannen.


ICT en Telecom bedrijf QNP uit Zundert heeft deze vrijdag de officiële koopovereenkomst getekend van de kavel van 3000 m2.

Na ruim 25 jaar gevestigd te zijn geweest op meerdere locaties in Zundert, kiest QNP voor een moderne en energieneutrale nieuwbouwlocatie. Het pand wordt in het derde kwartaal van 2017 in gebruik genomen.

Belangrijkste reden voor de verhuizing is dat het dit jaar jubilerende bedrijf flink uit haar jasje is gegroeid. Het bedrijf huisvest momenteel verspreid over drie verschillende locaties in Zundert 35 medewerkers. In het gebouw, ontworpen door Oomen Architecten, komen de drie locaties samen.

QNP is niet het eerste bedrijf dat zijn komst naar Rithmeesterpark aankondigt. Pakketdienst DHL is al ver gevorderd met nieuwbouw op twaalfduizend vierkante meter grond, en het Bredase Zuyderleven kondigde eveneens onlangs aan zich te vestigen in nieuwbouw.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief