Logo bredavandaag.nl
Brejaart sluit begin 2017 haar deuren.
Brejaart sluit begin 2017 haar deuren. (Wijnand Nijs)

Maas-Jacobs koopt pand Brejaart

  Economie

BREDA - Projectontwikkelaar Maas-Jacobs uit Zundert heeft met Brejaart overeenkomst bereikt over de aankoop het pand van de sportzaak aan de Veemarktstraat. Dat bevestigt directeur Kris Maas.


Brejaart maakte vorige week bekend te stoppen met de sportwinkel. De winkel gaat vermoedelijk begin 2018 dicht. “We hebben overeenstemming bereikt dat we dan het pand verwerven”, geeft Maas aan.

Maas-Jacobs heeft nog geen uitgewerkte plannen voor het pand, dat loopt van de Veemarktstraat tot de St. Janstraat. “Detailhandel, misschien woningen”, denkt Maas hard op.

Tot in de jaren 80 was op die plek de Amrobank gevestigd. De locatie en de omvang van het pand gaven voor Maas-Jacobs de doorslag om het pand te verwerven. “Dit soort panden heb je niet veel”, stelt Maas.

Maas-Jacobs werkt momenteel ook aan plannen voor de Houtmarktpassage en voor de voormalige Casino Bioscoop in de Reigerstraat. Momenteel bouwt het bedrijf aan de tweede fase van de Gasthuyspoort op de hoek van de JF Kennedylaan.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief