Logo bredavandaag.nl
ProMedia

Bredase ProMedia Group neemt Nieuwsblad Transport over

  Economie

BREDA - De Bredase ProMedia Group heeft NT Publishers overgenomen. Dat bedrijf is uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport en Mainport Magazine.


Daarmee is volgens het Bredase bedrijf een van de grootste business-to-business uitgeverijen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland ontstaan. “De overname is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, zegt Joan Blaas, directeur ProMedia Group.

Nieuwsblad Transport was onderdeel van de Duitse uitgeverij DVV Media Group. Op het gebied van content, events en advertentieverkoop blijven de partijen samenwerken.

De belangrijkste activiteit van NT Publishers is het uitgeven van de wekelijkse krant en dagelijkse nieuwsbrief Nieuwsblad Transport voor professionals in de sector Transport & Logistiek. Ook organiseert de uitgeverij jaarlijks diverse congressen voor deze branche. De organisatie blijft als zelfstandig onderdeel opereren binnen ProMedia Group. Voor de 25 medewerkers op het kantoor in Rotterdam verandert er weinig.

Met de overname van het winstgevende NT Publishers wil ProMedia haar marktpositie verbeteren en schaalgrootte creëren. “Dat gaat ons helpen om verder te innoveren in de B2B-uitgeverij.”

De ProMedia Group heeft na de overname 45 werknemers in dienst die zich allemaal focussen op mobiliteit, verkeer en transport.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief