Logo bredavandaag.nl
Wijnand Nijs
Breepark

Breepark houdt gratis openingsfeest in evenementenhal

  Economie

BREDA - Vrijetijdspark Breepark opent op donderdag 12 oktober aanstaande officieel haar deuren voor het grote publiek. De evenementenlocatie nodigt bewoners gratis uit voor het openingsfeest.


Het feest vormt de start van een openingsweek vol gratis toegankelijke activiteiten, waaronder een buurtfeest, studentenfeest, jongerenparty, taptoe en kindertheatershows.

De officiële opening betekent niet dat de bouw aan de hal met alle faciliteiten en het park geheel is afgerond. De hal kan gebruikt worden, maar onder meer Restaurant Vandaag, Happy Italy, het pannekoekenrestaurant en de indoor speeltuin zijn pas later gereed. Bioscoop Kinepolis, restaurant 5th Avenue, sportwinkel Decathlon en McDonald’s zijn al ruim een jaar geopend, ook werden er al verschillende buitenevenementen georganiseerd, zoals HBO Intro en de start van de Binck Bank Tour.

12 oktober wordt wel de officiële ingebruikname van de grote evenementenhal gevierd. Tijdens de openingsavond is er een aantal optredens. Op 14 oktober is er een groot studentenfeest in de hal.

Inwoners van Breda en omgeving kunnen het openingsfeest gratis bijwonen: in het stadscentrum van Breda staat op donderdag 5 en zaterdag 7 oktober een enorme brievenbus waar geïnteresseerden hun gegevens kunnen achterlaten om een uitnodiging te ontvangen.  FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief