Logo bredavandaag.nl
Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed koopt voormalig kantoor Imtech

  Economie

BREDA - Westpoort Vastgoed van de Bredase vastgoedinvesteerder Arie Roobol heeft het voormalige kantoor van Imtech aan de Princenhagelaan 11 in Breda gekocht. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.


Het pand stond al enige tijd leeg na het faillissement van Imtech Building Services in 2015. De installatiereus betrok het pand aan de rand van Princenhage in 2004.

Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van ruim 2.600m2 en ligt tegenover het Rithmeesterpark, dat door de gemeente Breda ontwikkeld wordt tot bedrijventerrein.

De ligging pal naast de A16 maakt het uitstekend bereikbaar. “Er worden gesprekken gevoerd met potentiële gebruikers voor het gebouw”, aldus Westpoort.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards. Het bedrijf is onder meer eigenaar van de Woonboulevard in Breda, maar ook van zes winkelpanden aan de Haagse Markt in Princenhage.

Het vastgoedbedrijf heeft voor 2017 en 2018 meer aankoopplannen op strategische locaties gepland. Westpoort is ook een van de partijen die belangstelling heeft getoond voor het kopen van het NAC-stadion.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief