Logo bredavandaag.nl

Openingsdatum Happy Italy bekend; Breepark deze maand restaurant rijker

  Economie

BREDA - Breepark heeft er vanaf half januari een nieuw restaurant bij. Het evenemententerrein bij de Bavelse Berg verwelkomt Happy Italy. Een woordvoerder van de keten van Italiaanse restaurants geeft aan 'medio januari' open te gaan. De keten laat donderdag via social media weten dat de opening gepland staat voor 24 januari, niet voor de 17e.


De Happy Italy in Breda wordt zo’n 900 vierkante meter groot. Het restaurant krijgt naast een ruim restaurantgedeelte ook een groot terras op de zuidkant. Inmiddels zijn er al Happy Italy’s te vinden in onder andere Hendrik-ido-Ambacht, Kerkrade, Eindhoven, Tilburg en Rotterdam. Ook in Groningen, Schiedam en Zoetermeer opent er dit jaar een vestiging van de restaurantketen. 

Breepark kent verschillende restaurants. Naast de McDonald's en 5th Avenue op het terrein, komt er in de hal een pannekoekenrestaurant en een vestiging van Restaurant Vandaag. Daarnaast opent dit jaar Driek, waar eveneens gegeten kan worden. Eind vorig jaar opende Vier Hoog Breda, dat naast onder meer een escaperoom en bowlingbaan ook een grill restaurant heeft.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief