Logo bredavandaag.nl
Breepark

Volgende restaurant open bij Breepark: Restaurant Vandaag

  Economie

BREDA - Nadat Happy Italy twee weken geleden haar deuren opende op Breepark, heeft de evenementenhal er sinds deze maandag opnieuw een restaurant bij. Het gaat om de Bredase vestiging van all-you-can-eat-formule Restaurant Vandaag.


Het restaurant op de eerste verdieping boven Happy Italy koos voor een zogenaamde soft-opening en heet bezoekers welkom tijdens de ‘try-out-weken’, die waarschijnlijk nog tot en met half maart duren.  Eigenaren Michelle en Jim Xu hebben al vestigingen van Restaurant Vandaag in Utrecht (sinds 2007) en Amsterdam.

“We hadden eigenlijk al eerder open willen gaan”, vertelt Michelle Xu enthousiast. “Maar omdat we nog geen muziek mogen draaien in verband het alarm, hebben we de try-out. Op die manier kunnen we ook wennen.” Bovendien zijn er ook twee zalen nog niet af. “Daar merk je als gast overigens niks van.”

Restaurant Vandaag krijgt 600 zitplaatsen en daarnaast nog 200 op het terras. “Toch blijft het gezellig, door de manier waarop we het hebben ingedeeld”, geeft Xu aan. Het restaurant hanteert live cooking. “Dat wil zeggen dat we zes kookeilanden hebben waar koks gerechten bereiden, van Italiaans tot sushi en barbecue met de green egg.”

Voor gasten die met kinderen komen is er een kidsshop en een kinderkeuken, waar kinderen koekjes kunnen bakken. “Kinderen hebben een speciale plek bij ons.”

Gasten betalen bij het restaurant afhankelijk van de duur van het diner en de dag van de week all inclusive tussen de €30,95 (twee uur) en €45,95 (vier uur) voor een diner inclusief koffie, thee, frisdrank en bier of wijn en een dessert. Tijdens het proefdraaien kost een diner €25.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief