Logo bredavandaag.nl
Breepark

Breda krijgt nieuwe zakelijke beurs op Breepark

  Economie

BREDA - Na jaren van afwezigheid krijgt Breda weer een zakelijke beurs. Op Breepark staat voor 28 en 29 november Businessdagen West-Brabant gepland. “Waar Contacta stopt, willen wij verder gaan”, aldus Martijn van der Haar van organisator ZPRESS Media Group.


De beurs is de opvolger van de bedrijvencontactdagen die tot 2010 in de tennishallen aan de Terheijdenseweg werden gehouden. Daarvoor waren er ook al businessdagen in het Turfschip. “Maar dat is onvergelijkbaar met wat wij gaan doen”, geeft Van der Haar aan.

Op de beursvloer van 8500 vierkante meter verwacht de organisatie zo’n 150 tot 200 bedrijven en instellingen te verwelkomen. “Eenderde is al gevuld.” Onder meer Rüttchen, gemeente Breda, Jacobs Elektro, Wout Monseurs en Van der Valk zegden al deelname toe.

“We willen West-Brabant op de kaart zetten. In Zeeland is een grote beurs en in Den Bosch, maar voor deze regio was er niks. Nu hebben we een locatie van formaat met Breepark en merken we veel enthousiasme.”

Het wordt een algemene bedrijvenbeurs. Daaraan is volgens de organisator nog steeds behoefte. “Mensen zien graag met wie ze zaken doen, en Brabanders houden wel van een feestje”, verwijst hij naar het programma, waarin ook plek is voor entertainment, sprekers seminars en workshops. De beurs wordt gratis toegankelijk.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief