Logo bredavandaag.nl
Margret Tielemans

Aithra zoek ambitieuze vrouwen

  Economie

BREDA - De organisatie van de Aithra Award is op zoek naar kandidaten voor de jaarlijkse award. De prijs wordt in november 2018 uitgereikt aan ‘de vrouw die door haar visie, lef, ambitie, maatschappelijke betrokkenheid en ondernemersgeest een rolmodel is voor andere vrouwen’.


Nieuw dit jaar is dat een ambitieuze vrouw ook zichzelf kan aanmelden. In het verleden moesten vrouwen door anderen worden voorgedragen.

Tot 1 mei 2018 kunnen mannen en vrouwen een kandidate voordragen. Een vrouw jonger dan 35 jaar komt automatisch in aanmerking voor de Aithra Belofte Award. Vrouwen komen in aanmerking voor een nominatie als ze visie, lef en ambitie hebben, maatschappelijk betrokkenheid tonen, ondernemend zijn en als rolmodel fungeren. Ze zijn zelfstandig ondernemer of bekleden een topfunctie in het bedrijfsleven, het onderwijs, in de zorg of bij de overheid.

Stichting Aithra is in 2009 opgericht door een aantal ondernemende vrouwen en is inmiddels een netwerk van ambitieuze vrouwen, wonend of werkzaam in het gebied Breda - Tilburg - Roosendaal.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief