Logo bredavandaag.nl
Bjorn Knapen

Thetford eerste winnaar Business Awards Baronie van Breda

  Economie

?BREDA - Thetford uit Etten-Leur heeft dinsdagavond in de Grote Kerk in Breda eerste editie van de Business Awards Baronie van Breda gewonnen. Thetford streed met de Bredase bedrijven Hero Benelux en Netvlies om de eer.


Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Ondernemingen uit de Baronie van Breda konden zich kandidaat stellen om mee te dingen naar de Business Award. Dat leverde volgens de organisatie tientallen aanmeldingen op.

De uiteindelijke finalisten werden beoordeeld door een jury op het thema ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’. De juryleden bezochten daarvoor de genomineerde ondernemingen. “Op basis van deze bedrijfsbezoeken en een grondig selectieproces, was de jury het unaniem eens over de ultieme winnaar”, aldus de organisatie. “Deze Etten-Leurse onderneming heeft onder andere een vernieuwende visie op goed werkgeverschap en medewerkers worden gestimuleerd mee te denken in belang van het bedrijf.”

De award die Thetford mee naar huis nam is gemaakt door beeldend kunstenaar Geert Snijders, oud-student van kunstacademie AKV|St.Joost in Breda.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief