Logo bredavandaag.nl
Arend Hardorff gaat van NHTV naar de Hotelschool in Den Haag. Daar wordt hij lid van het College van Bestuur.
Arend Hardorff gaat van NHTV naar de Hotelschool in Den Haag. Daar wordt hij lid van het College van Bestuur.

Bredanaar Hardorff lid College van Bestuur Hotelschool

  Economie

BREDA - Bredanaar Arend Hardorff maakt na 16 jaar NHTV de overstap naar de Hotelschool in Den Haag en Amsterdam. Hardorff wordt daar lid van het College van Bestuur.


Bij NHTV was hij bijna zes jaar directeur van de Leisure Academy. Hardorff wordt met ingang van 14 augustus benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur. Als decaan krijgt hij onderwijs en onderzoek in zijn portefeuille. In het College van Bestuur wordt Hardorff de collega van voorzitter Regine von Stieglitz.

Hardorff noemt het een ‘spannende stap’ naar ‘een prachtig instituut, met zowel een campus in Den Haag als in Amsterdam, en een grote historie en internationale reputatie.’ “Spannend omdat het toch een nieuwe rol is”, licht hij telefonisch toe. “Maar ook vanwege de uitdagingen waar deze bekendste hotelschool van Nederland voor staat, in een gastvrijheidsindustrie die heel erg verandert als gevolg van onder andere de digitalisering. Hoe zorg je dat de hospitality managers van de toekomst voorbereid zijn op de toekomst.”  

De Bredanaar was in het verleden raadslid voor de PvdA. Op dit moment is hij voorzitter van Mezz, lid van de adviescommissie van Brabant C en lid van de Raad van Toezicht van het PON. Deze functies blijft hij uitoefenen.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief