Logo bredavandaag.nl
Nieuwe eigenaar voormalig T-Mobile-pand
Nieuwe eigenaar voormalig T-Mobile-pand

Nieuwe eigenaar voormalig T-Mobile-pand

  Economie

BREDA - Het voormalige T-Mobile-pand op de hoek van de noordelijke rondweg en de Oosterhoutseweg krijgt een nieuwe bestemming. Het pand is sinds kort eigendom van de Bredase vastgoedonderneming Bond Concepts.


Het bedrijf vormde eerder onder de naam Bond verschillende kantoorcomplexen in Breda om. Zo werd het voormalige Exxon-hoofdkantoor aan de rand van het Mastbos omgevormd tot Bond Park (18.000 vierkante meter). Daar zitten onder meer Zeiss en farmaceutisch bedrijf Janssen. Een complex aan het Stationsplein kreeg afgelopen jaar de naam Bond City Center (4000 vierkante meter). In maart dit jaar werd daar Bond Towers aan toegevoegd, twee kantoorgebouwen aan de Claudius Prinsenlaan die samen goed zijn voor 18.000 vierkante meter.

Eigenaar Bond Concepts maakt van dit vierde pand geen nieuw Bond-concept. “Dit pand krijgt een andere invulling en ook een andere naam”, geeft Maurice Vermeulen aan als verantwoordelijke voor de conceptontwikkeling bij Bond Concepts. “We kijken momenteel nog hoe we de 5000 vierkante meter gaan invullen, alles is nog mogelijk”, stelt Vermeulen. “Ook naar een goede naam zijn we nog zoekende, vandaar het grote vraagteken in de tuin.”  

Bond Concepts is al wel bezig met het opknappen van het pand. Zo is de gevel al gereinigd. Het pand is in de loop van dit jaar beschikbaar.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief