Foto: CreativeCommons

Nieuwe brandstore met luxe mannenkleding geopend in 't Sas

  Economie

BREDA - 't Sas is een mannenmodezaak rijker: TRESANTI. Het is de eerste winkel die het merk opent, maar zeker niet de laatste.


"We zijn stil geopend", laat Ronald Dubbelman, een van de drie oprichters van TRESANTI weten. "De winkel draait nu al boven verwachting goed. We krijgen veel positieve reacties." De winkel is gevestigd in 't Sas. "Het pleintje hier is natuurlijk relatief rustig, maar de mensen die komen zijn heel enthousiast."

Het merk richt zich op mannen. "We zijn een casual lifestyle brand, gericht op de man die vindt dat hij best wat geld uit mag geven aan zijn kleding", vertelt Dubbelman. Maar mannen kunnen in de winkel niet alleen terecht voor hun kleding. "Ons merk is in ontwikkeling. Het komende half jaar worden er diverse productgroepen toegevoegd aan onze collectie", zegt hij. "Denk hierbij aan onder andere zwemshorts en luxe giftsets." 

De eigenaren van TRESANTI willen het niet bij deze ene winkel in 't Sas houden. "We zijn in overleg voor het openen van een tweede en derde winkel", vertelt Dubbelman. "Daar kan ik nu helaas nog niet zoveel over zeggen."

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief