Op de plek waar eerder de It's en de Big Bazar zaten, komt nu een Coop Vandaag.
Op de plek waar eerder de It's en de Big Bazar zaten, komt nu een Coop Vandaag.

Nieuwe supermarkt in Bredase binnenstad

  Economie

BREDA - De Bredase binnenstad krijgt opnieuw een supermarkt. In de Karnemelkstraat opent Coop Vandaag 10 juli haar deuren op de plaats waar tot enige tijd terug de Big Bazar zat. Dat filiaal sloot nadat het eerder was omgevormd naar een uitverkoopfiliaal.


Daarmee kent de Bredase binnenstad weer een gevarieerd aanbod aan supermarkten. Eerder opende Spar al stadssupermarkten in de Ginnekenstraat en de Willemstraat. Daarnaast zit de Albert Heijn op twee plaatsen in het centrum met wat grotere vestigingen, aan de Nieuwstraat en aan de Oude Vest.

De winkel krijgt ook een zitgelegenheid om ter plekke maaltijden, snacks of drankjes te nuttigen. Daarnaast het de winkel het reguliere supermarktaanbod. De Coop biedt verse broodjes en verse maaltijden, waarvoor een eigen keuken is ingericht. Klanten kunnen in de winkel zelf hangop tappen, genieten van verse smoothies en bij het drankeneiland van een kop koffie, espresso, cappuccino of warme chocolademelk.

De winkel in Breda is de grootste van de zes Coop Vandaag-vestigingen in Nederland. De vestiging is van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 22 uur en op zondag van 10 tot 22 uur geopend.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief