Topdrukte voor de kassa's vrijdagochtend rond 10.00 uur.
Topdrukte voor de kassa's vrijdagochtend rond 10.00 uur. Foto: Wijnand Nijs

Zonnige dag zorgt voor topdrukte Zwembad Wolfslaar

Door: Guus Arnouts Economie

BREDA - De zon loog er niet om de afgelopen dagen, voor velen een prima reden om de zwembroek en duikbril uit de kast te trekken om richting het zwembad te gaan. Zwembad Wolfslaar ervoer deze warme dagen een eerste vuurdoop van de zomer.

Voor manager Pim de Jager toch even spannend wat mensen van het nieuwe bad zouden vinden. "Het nieuwe buitenband is natuurlijk al sinds zondag open, maar vandaag en gisteren was er dan ook √©cht een geschikte zwembadtemperatuur." Volgens De Jager is alles vlekkeloos verlopen en zijn er de hele week louter positieve reacties op het nieuwe bad geweest. "Ook van onze vaste zwemmers, dat vind ik belangrijk want die mensen hebben lang moeten wachten." De hele vrijdag is het druk geweest in en rondom het buitenbad, vertelt hij. 

Hoge temperatuur
Met een zonnetje dat de komende weken waarschijnlijk flink zijn best gaat doen en een warm weekend voor de boeg mag de zomer voor De Jager dan ook echt beginnen. "Het resultaat mag er wezen na al die maanden. Wij zijn er helemaal klaar voor!"