Een artist impression van het nieuwe bedrijfspand.
Een artist impression van het nieuwe bedrijfspand. Foto: Handpicked agencies

Bredaas marketingbureau breidt fors uit op Triple O Campus

Door: Guus Arnouts Economie

BREDA - Het bedrijvencollectief Handpicked agencies gaat uitbreiden op de Triple O Campus. Met de uitbreiding van een nieuw bedrijfspand, hoopt het bedrijf gespecialiseerd in digitale marketing een sterke groei door te maken en uit te groeien van 120 naar 250 personeelsleden.

Met 1000 vierkante meter begon het huidige hoofdkantoor wat krap te worden, laat het bedrijf weten. Er komt nu zo’n 800 vierkante meter aan kantoorruimte bij. Eind 2018 wordt de eerste steen gelegd en vanaf 1 juni 2019 betrekt Handpicked het nieuwe pand dat aansluit op de duurzame ontwikkelingsplannen van de Triple O Campus. Het gebouw wordt met de meest duurzame en milieu-vriendelijke technieken gebouwd, aldus het Handpicked. 

Buiten Breda
Het hoofdkantoor van Handpicked agencies is gevestigd in Breda. Maar ook in Eindhoven en Kiev zijn kantoren van het bedrijf gevestigd. Onder andere E-sites en Fingerspitz zijn bedrijfsnamen die onder Handpicked agencies vallen. Handpicked werkt voor of met onder andere: Amarant, Brabantia en Perfetti van Melle samen.

Triple O Campus
De Triple O Campus is een nieuw digitaal, technologisch en creatieve werkplaats in het centrum van Breda, achter de brandweerkazerne aan de Tramsingel waar meerdere bedrijven gevestigd zijn.