Het promotieteam stapt op iedereen af die vanmiddag in het park zijn of haar rondje maakt.
Het promotieteam stapt op iedereen af die vanmiddag in het park zijn of haar rondje maakt. Foto: Guus Arnouts
fotoalbum

Gratis ijsjes stadspromotie nu ook met Palm Parkies

Door: Guus Arnouts Economie

BREDA - De gratis ijsjes van de Bredase stadspromotie toverde bij puffende ambtenaren, huppelende kinderen en hun ouders een lach op het gezicht. De karretjes van het promotieteam trekken vandaag en morgen door de stad evenals met Palm Parkies volgende week dinsdag. 

In eerste instantie zou het team ook deze zaterdag in de stad actief zijn. "Die dag hebben we echter omgewisseld met dinsdagavond tijdens Palm Parkies", laat Janine Bos namens City Marketing Breda weten. "Tijdens Palm Parkies zijn er veel mensen in het Valkenberg. Ook mensen die niet zozeer in Breda wonen."

Stadskantoor
De bakfietsen met ijsjes trekken vandaag nog op meerdere plekken door de stad, tot begin vanavond. Morgen zijn het Stadskantoor en de omliggende woonwijk aan de beurt. "Het leek ons wel zo leuk om ook dwars door de woonwijk langs de huizen met gratis ijsjes te gaan", aldus Bos. 

IJsjes met bedrukking
De ijsjes (zonder stokje, de klassieke 'schuifuit-ijsjes') zitten verpakt in een speciaal ontworpen verpakking met daarop het logo van Breda en een promotionele tekst. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding