Logo bredavandaag.nl
Pand aan Haagdijk waarin Koekoekpannenkoek zich vanaf half september gaat vestigen.
Pand aan Haagdijk waarin Koekoekpannenkoek zich vanaf half september gaat vestigen. (Foto: Wijnand Nijs)

Bezorgdienst KoeK KoeK Pannenkoek opent restaurant aan Haagdijk

  Economie

BREDA - De pannenkoekenbezorgservice 'KoeK KoeK Pannenkoek' verhuist binnenkort naar de Haagdijk. Vanaf ongeveer september kunnen gasten buiten het bestellen van een pannenkoek om nu ook in het restaurant zelf eten. 


"We zijn momenteel druk bezig met de verbouwing van het pand aan de Haagdijk", vertelt Mark Broers, een van de eigenaren van KoeK KoeK Pannenkoek Breda. "We hopen dat we ergens half september officieel kunnen openen." Momenteel kunnen gasten alleen online hun pannenkoeken bestellen bij KoeK KoeK Pannenkoek, maar daar komt vanaf september verandering in.

"In het restaurant aan de Haagdijk is er ook plaats om je pannenkoek op te eten", vertelt Broers. "Gasten kunnen eerst hun eigen pannenkoeken samenstellen. Ze kiezen zelf de toppings of ze kiezen een door ons samengestelde pannenkoek van de kaart. Vervolgens kunnen zij kiezen of ze de pannenkoek in het restaurant opeten of hem mee naar huis nemen." Broers en zijn partner vinden het vooral heel belangrijk dat mensen zelf kunnen kiezen wat zij willen eten. "Iedereen heeft nou eenmaal een andere smaak", zegt Broers. "We hebben al de meeste wilde combinaties voorbij zien komen."

Dat gasten vanaf september bij KoeK KoeK Pannenkoek kunnen blijven eten, is niet het enige dat nieuw is. "Het pand aan de Haagdijk wordt een 'shop-in-shop'", vertelt Broers. "We krijgen een Ben & Jerry's schepijsbar, waarvan alles zo biologisch mogelijk gemaakt is." Ook wat betreft het bedenken van nieuwe, verrassende pannenkoeken hebben Broers en zijn partner niet stilgezeten. "We zijn bezig met het introduceren van de pizzapannenkoek", zegt Broers. "Ik stoorde me altijd aan de dikke bodem van een pizza. Dus zodoende dat we tests zijn gaan draaien met een pizzapannenkoek."FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief