De eerste editie van de Businessdagen West-Brabant in Breepark.
De eerste editie van de Businessdagen West-Brabant in Breepark. (Foto: Wijnand Nijs)

Breda heeft weer een bedrijfsbeurs

  Economie

BREDA - Zo'n honderd bedrijven hebben zich voor twee dagen gevestigd in Breepark. Het zijn de deelnemers aan de Businessdagen West-Brabant. Woensdag was de eerste dag van de algemene bedrijvenbeurs, donderdag is de tweede en laatste. 


De beurs is de opvolger van de bedrijvencontactdagen die tot 2010 in de tennishallen aan de Terheijdenseweg werden gehouden. Daarvoor waren er ook al businessdagen in het Turfschip. "We willen West-Brabant op de kaart zetten", gaf Martijn van der Haar namens organisator ZPRESS Media Group eerder aan. "In Zeeland is een grote beurs en in Den Bosch, maar voor deze regio was er niks. Nu hebben we een locatie van formaat met Breepark en merken we veel enthousiasme."

Businessdagen West-Brabant is een algemene bedrijfsbeurs. Daaraan is volgens de organisator nog steeds behoefte. "Mensen zien graag met wie ze zaken doen, en Brabanders houden wel van een feestje", verwijst hij naar het programma, waarin ook plek is voor entertainment, sprekers seminars en workshops. Dus schalt woensdagmiddag de muziek over de beursvloer, die gevuld is met een heel divers aanbod van bedrijven. Van bedrijfswagengarages met omgebouwde militaire voertuigen tot interieurbouw, bedrijfsmassages, koffiehandelaren en bestickeringsbedrijven en een elektrische partyboot. 

De beurs is nog tot en met deze donderdag 21.00 uur.
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief