Business Awards Baronie van Breda

Business Awards Baronie van Breda 2019 om ‘slimste bedrijf’

  Economie

BREDA – Voor de tweede editie van de Business Awards Baronie van Breda 2019 hebben zich volgens Ton Jongeneelen van de organisatie zeventien organisaties uit de Baronie van Breda zich kandidaat gesteld. Thema van dit jaar is ‘How smart is your business’ – Hoe digitaal is uw succes? De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken.


De Business Award Baronie van Breda op 26 maart in de Grote Kerk in Breda is ‘een awardshow waar ondernemerschap gevierd wordt en onderscheidende ondernemingen in het zonnetje worden gezet’, zoals de organisatie het zelf verwoordt.

Na 4 januari 2019 buigt de jury van Business Awards Baronie van Breda zich over de aanmeldingen en op 1 februari 2019 maken zij een eerste selectie met genomineerden bekend.

Deze zes genomineerden moeten aanvullende informatie overleggen. Hier hebben zij twee weken de tijd voor. Op 1 maart 2018 – ruim drie weken vóór de awardshow – worden de drie definitieve genomineerden bekendgemaakt.

Vorig jaar was Thetford uit Etten-Leur de winnaar van de eerste editie van de Business Awards Baronie van Breda. Thetford streed met de Bredase bedrijven Hero Benelux en Netvlies om de eer.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief