Beers & Barrels.
Beers & Barrels. (Foto: Pure Pictures)

Nieuwe eigenaar voor Beers & Barrels

  Economie

BREDA - Beers & Barrels in de Ceresstraat krijgt met ingang van 15 februari 2019 een nieuwe eigenaar. De exploitatie van Beers & Barrels wordt overgenomen door Debuut Horeca.


Deze uitbreiding is de eerste overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut Horeca die afgelopen zomer tot stand kwam. Debuut Horeca heeft de ambitie om te groeien en heeft meerdere overnames in de planning, laat het bedrijf weten in een persverklaring. Ook de Utrechtse vestiging van Beers & Barrels wordt overgenomen.

Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Beers & Barrels blijft behouden. De komende maanden wordt Beers & Barrels geïntegreerd in Debuut Horeca.

Debuut Horeca heeft al een aantal locaties op het oog om het aantal exploitaties onder de naam Beers & Barrels te vergroten. “Het concept is een uitstekende aanvulling op het bestaande aanbod in de horecaportefeuille van Debuut Horeca. Ons doel is en blijft verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland te openen”, aldus directielid Fred Bus.

Debuut Horeca heeft in Nederland 30 locaties met 17 formules. De 3 miljoen gasten zorgden in 2018 voor een omzet van 52 miljoen euro. Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier zijn onderdeel van Debuut Horeca.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief