De Wilhelminastraat in Breda.
De Wilhelminastraat in Breda. (Foto: Robbert Temmen)

Wilhelminastraat bijna gereed

  Economie

BREDA - De Wilhelminastraat in Breda is bijna gereed. Vrijdag werden de laatste stenen gelegd, de hekken verwijderd en het materiaal opgeborgen.


De gemeente begon op 27 augustus aan de reconstructie van de straat in de wijk Zandberg. moest de gemeente de reconstructie van de Wilhelminastraat in de rijrichting van uit het Ginneken naar de stad stopzetten. De reden hiervoor was dat half september er niet genoeg natuurstenen materiaal beschikbaar was. Op 5 oktober 2018 maakte de gemeente op de eigen website bekend dat de werkzaamheden in de eerste weken van 2019 zouden worden hervat. Op maandag 7 januari werden de werkzaamheden hervat.

De gemeente heeft deze week de straat gereed gemaakt, omdat winkeliers hadden gevraagd om de Wilhelminastraat dit weekend open te stellen. Maandag gaat de straat weer voor drie of vier dagen dicht, zodat de laatste werkzaamheden kunnen worden verricht. Daarna wordt de straat definitief geopend. De officiële opening van deze straat en de Baronielaan is op woensdag 27 februari.   FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief