Foto: BABVB

Nominaties Filmfabriek & Filmkapitaal, AXI en Young Perfect

  Economie

BREDA – Filmfabriek & Filmkapitaal, AXI en Young Perfect zijn de drie genomineerden voor de tweede editie van de Business Awards Baronie van Breda. De Awards worden op 26 maart uitgereikt tijdens een awardshow in de Grote Kerk.


Vanaf 1 november 2018 konden organisaties uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur zich aanmelden voor Business Awards Baronie van Breda 2019. Zij dienden te voldoen aan het thema ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Welke succesvolle stappen hebben organisaties gezet, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de continuïteit van hun organisatie?

Alle drie de bedrijven komen uit de gemeente Breda. Filmfabriek en Filmkapitaal zijn twee zusterorganisaties. Filmfabriek is een hightech fabrikant van filmscanners en filmgerelateerde producten. Filmkapitaal is gespecialiseerd in het digitaliseren, restaureren en archiveren van film.

AXI is een ICT-bedrijf dat innovatieve software bouwt voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, service-organisaties en winkelketens. Young Perfect helpt retailers en A-merken met het behalen van hun merk- en categoriedoelstellingen door middel van het strategisch adviseren, benchmarken en uitvoeren van activaties op de winkelvloer.

Afgelopen jaar ging de Award naar het Etten-Leurse Thetford.

https://www.bredavandaag.nl/nieuws/economie/254612/thetford-eerste-winnaar-business-awards-baronie-van-breda

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief