Het kantoor dat Schipper vanaf deze zomer betrekt in Breda.
Het kantoor dat Schipper vanaf deze zomer betrekt in Breda. (Foto: Wijnand Nijs)

Accountant Schipper met 60 man naar Breda

  Economie

BREDA - Account Schipper verhuist deze zomer vanuit drie regionale kantoren naar Breda. In het voormalige pand van PwC aan de Rat Verleghstraat komen in eerste instantie zestig medewerkers van het kantoor te werken.


Schipper voegt in Breda drie regionale kantoren samen. Het gaat om de kantoren Made, Rijen en Zundert. "De reden dat we ons in Breda vestigen is tweeledig", geeft een woordvoerster van het kantoor aan. "Aan de ene kant denken we hiermee aantrekkelijker te worden als werkgever, we merken toch dat jonge mensen graag in de stad werken. Aan de andere kant kunnen we door deze drie kantoren samen te voegen de slagkracht vergroten en hebben we schaalvoordeel."

De Schipper Groep is in 1938 in Zeeland opgericht door de familie Schipper. In totaal werken in de huidige twaalf vestigingen 350 mensen. Daarmee hoort het kantoor bij de toptwintig kantoren in Nederland. De andere Brabantse vestiging in Roosendaal blijft gewoon bestaan, net als de vestigingen in Zeeland en Zuid-Holland.

Het kantoor in Breda is vanaf de zomer het grootste Brabantse kantoor.  "We gaan op de groei in het pand", geeft ze de ambitie aan.

FOTOSERIES