Belgisch modemerk Caroline Biss vestigt zich in de Veemarktstraat | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Wesley van der Linde

Belgisch modemerk Caroline Biss vestigt zich in de Veemarktstraat

  Economie

BREDA - Het modemerk Caroline Biss heeft een nieuwe winkel geopend in de Veemarktstraat. Het Vlaamse merk ziet veel kansen in Breda om te groeien binnen Nederland, maar tegelijkertijd ook de Belgische bezoekers van Breda binnen te halen.


Een Vlaams modewerk dat zich vestigt in Breda. Dat is nieuws wat de laatste tijd vaker te horen is. Zo koos Comme Ca recentelijk ook al voor Breda als eerste vestiging buiten België.  "Breda is erg in trek bij Belgische consumenten", legde retailmakelaar Maurice Vermeulen toen uit. "En veel mensen uit de regio van Breda komen ook met enige regelmaat in Vlaamse winkelsteden. Belgische winkels hebben hier dus het voordeel van een stukje naamsbekendheid."

Caroline Biss

Het Belgische modelabel Caroline Biss heeft op 13 september 2019 haar tiende Nederlandse filiaal in Breda Geopend. "We breiden stelselmatig uit, na gevestigd te zijn in alle grote steden in Nederland is de de keuze nu gevallen voor Breda" legt Lidwien Melman van Caroline Biss uit. Breda is in Noord-Brabant bij uitstek de stad die past bij ons cliënteel." Dat daarnaast veel Belgische consumenten Breda weten te vinden om te shoppen is een mooie bijkomstigheid.

Caroline Biss is te vinden aan de Veemarktstraat 25.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief