Foto: BredaVandaag

Geen Hilfiger of Calvin Klein: opheffingsuitverkoop Hudson's Bay valt tegen voor Bredanaars

  Economie

BREDA - Het vertrek van Hudson's Bay uit Nederland heeft voor koopjesjager één positieve consequentie: het warenhuis startte zaterdag een grote opheffingsuitverkoop. Maar welke merken er uitgesloten zijn van die uitverkoop, verschilt per filiaal. En in Breda lijken de grootste merken allemaal uitgesloten van de actie.


Met veel bombarie kondigde Hudson's Bay afgelopen weekend haar opheffingsuitverkoop aan. Alle clubmembers kregen een mail, en op de site van het warenhuis prijkt een grote banner: 'Onze winkel gaat sluiten, bijna alles afgeprijsd'. Maar, daaronder staan wel enkele kleine lettertjes. Geselecteerde merken zijn namelijk uitgesloten van de opheffingsuitverkoop.

Welke merken precies zijn uitgesloten, kan Hudson's Bay niet vertellen. "Dat verschilt per filiaal, dus er is geen landelijke lijst beschikbaar met alle merken die geen onderdeel zijn van de uitverkoop", is het antwoord van het warenhuis. Koopjesjagers kunnen er dus maar op één manier achter komen, en dat is langs gaan in de winkel.

Een bezoekje aan Hudson's Bay in Breda leert dat veel grote merken zijn uitgesloten van de actie. Zo zijn onder andere Tommy Hilfiger, Calvin Klein, G-Star en Ralph Lauren geen onderdeel van de opheffingsuitverkoop. En dat zorgt bij veel van de klanten toch voor teleurgestelde gezichten. "Ik kwam eigenlijk juist voor Tommy Hilfiger", laat één van de klanten weten. "Stom dat je hier pas achter komt als je al in de winkel staat."

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief