Foto: Google Maps

CM ziet definitief af van beursgang: 'Omstandigheden momenteel te ongunstig'

  Economie

BREDA - Het Bredase technologiebedrijf CM.com blaast de geplande beursgang af. Volgens het bedrijf zijn de omstandigheden op dit moment te ongunstig om de plannen door te zetten. Dat meldt RTLZ. 


Het was de bedoeling dat CM.com vrijdag 11 oktober een notering zou krijgen op het Damrak. Daarbij mikten zij op een prijs van tussen de vijftien en negentien euro per aandeel. De beurswaarde zou daarmee uitkomen op 337,5 miljoen. Het Bredase bedrijf wilde in totaal voor 100 miljoen euro aan nieuwe aandelen uitgeven. 

De beursgang stond vrijdag al voor eerder op de dag gepland, maar er werd besloten om de biedingsperiode te verlengen in de hoop meer investeerders te enthousiasmeren voor de beursgang. Uiteindelijk is de conclusie getrokken dat dit niet gaat lukken. 

CM.com, dat de communicatie voor bedrijven met hun klanten via verschillende berichtendiensten verzorgt, wilde het opgehaalde geld onder meer gebruiken voor verdere groei. Het Brabantse bedrijf zegt zijn groeistrategie alsnog uit te gaan voeren.

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief