Foto: Beren Breda

Restaurant De Beren opent morgen de deuren op Breepark

  Economie

Bredanaren kunnen vanaf dinsdag 26 november aanschuiven voor een lunch, een diner of een borrel bij De Beren op Breepark. De Rotterdamse restaurantketen opent haar 42ste vestiging pal naast bioscoopgigant Kinepolis.. Het Bredaase filiaal wordt gerund door het enthousiaste Franchiseduo Jurgen en Laura Bassant.


Jurgen vertelt: "Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest bij De Beren in een leidinggevende functie en mijn partner Laura heeft ook 3,5 jaar voor De Beren gewerkt. We wilden samen de stap maken naar een eigen restaurant en De Beren Breda is voor ons de uitgelezen kans. We kennen het marktgebied op ons duimpje en ook de gasten die er komen kennen we goed. Mijn doel is om bij gasten een glimlach op het gezicht te toveren wanneer zij van onze gerechten proeven en met een mooie herinnering de deur uitlopen."

De Beren is gevestigd in het pand waar voorheen 5th Avenue zat. Om de opening van De Beren feestelijk te vieren eet de vierde persoon van 26 november tot en met 22 december geheel gratis mee.