Foto: Porta Sud

Restaurant Porta Sud opent binnenkort in de Passage Zuidpoort

  Economie

BREDA - Breda is weer een restaurant rijker. Op dinsdag 3 december opent Porta Sud officieel haar deuren in de Passage Zuidpoort. Vanaf dan kun je er vijf dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, aperitief en diner. De nieuwe zaak is van chefkok Ralph Geerts.


Passage Zuidpoort is voor veel Bredanaars vooral bekend als de plek waar je in de zomer de gekleurde paraplu's die in de lucht hangen kan vinden. Maar het is ook een plek waar ondernemers zich druk ontwikkelen. restaurant Porta Sud opent er 3 december de deuren. Met de opening van een eigen horecagelegenheid, gaat een langgekoesterde droom van Ralph Geerts, chefkok en eigenaar van RAVANELLO, in vervulling: "Een vaste plek waar onze gasten kunnen genieten van lekker eten en goede wijnen."

Porta Sud wil hoge kwaliteit eten en drinken toegankelijk maken voor iedereen. Geerts: "Met een vaste locatie kunnen we een breder publiek kennis laten maken met onze ideeën over eten en drinken dan tot nu mogelijk was met de catering en pop-up's vanuit RAVANELLO." Porta Sud heeft plek voor veertig couverts, met een open keuken waaraan ook aan de bar gegeten kan worden. In de zomer heeft het twee terrassen waarvan een overdekt in de passage.