CityTwin op oude plek Rabobank: inschrijving voor de verhuur van start | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: HIG Invest
Uitgelicht

CityTwin op oude plek Rabobank: inschrijving voor de verhuur van start

  Economie

BREDA - Op de hoek van Markendaalseweg en de Concordiastraat in Breda krijgt de 'CityTwin' steeds meer vorm. Waar eerst de Rabobank gevestigd was, ontstaat nu een modern complex met 123 huurappartementen. De inschrijving voor de verhuur is gestart en medio 2020 wordt de CityTwin opgeleverd. De CityTwin staat voor comfortabel, luxe, duurzaam en betaalbaar wonen in de binnenstad van Breda, laat ontwikkelaar HIG Invest weten. De 123 appartementen van de CityTwin liggen in 2 gebouwen. De Markendaal kent tachtig tweekamerappartementen en vijftien studio's. En De Concordia heeft 28 tweekamerappartementen. De woningen variëren in grootte, zijn allemaal gestoffeerd, voorzien van verlichting en een complete, luxe keuken en badkamer. Bovendien is de CityTwin een energiezuinig gebouw voorzien van zonnepanelen. 

Voor wie zich afvraagt of dit betaalbaar is voor hem is, is handig om te weten dat alle appartementen in De Markendaal in principe in aanmerking komen voor het aanvragen van huurtoeslag. En dat is redelijk uniek voor wonen in het centrum van Breda. 

De inschrijving voor de verhuur van de appartementen voor De Markendaal is vandaag van start gegaan.  Wonen in de Concordia? Die inschrijving start binnenkort.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief