Foto: Wesley van der Linde/GroenNieuws.nl

Eindelijk invulling voor leegstaande Hudson's Bay Breda: KOOPman opent 9 juli de deuren

  Economie

BREDA - Er is een nieuwe invulling gevonden voor een deel van het leegstaande pand waar voorheen de Hudson's Bay zat. 9 juli opent modezaak KOOPman in het pand in de Barones.


Kroonenberg Groep, eigenaar van de Barones, heeft een akkoord bereikt met The Sting Companies over de invulling van het oude Hudson's Bay pand. De nieuwe keten gaat zich op de begane grond en eerste etage van het pand vestigen: in totaal 7400 vierkante meter. De winkel zal, net zoals Hudson's Bay, ingangen krijgen aan beide kanten. Op 9 juli opent KOOPman de deuren. Kroonenberg Groep laat weten dat het 'een in een mooi jasje gestoken modewarenhuis met ruime paskamers en ruime gangpaden' zal worden.

Kroonenberg Groep is momenteel nog bezig met de invulling van de rest van het pand, wat in totaal zo'n 16.600 vierkante meter groot is.

KOOPman

De KOOPman is een formule van The Sting Companies, waartoe ook ondermeer The Sting, Costes en Cotton Cub behoren. De KOOPman gaat merken verkopen als Stage 55, Non Grada, Sutherland, O’Bleu en Miss America tegen hele scherpe prijzen.  

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief