MEZZ ondersteunt lokale horeca met Popup Terras Breda | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Bredavandaag

MEZZ ondersteunt lokale horeca met Popup Terras Breda

  Economie

BREDA - Nu de horeca eindelijk weer gedeeltelijk open mag, kunnen ze wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Daar was het hele team van MEZZ het snel over eens. Zij zorgen met een pop-up terras voor een uitbreiding van de terrassen van de aangrenzende horecaondernemers. En op die manier kan ook MEZZ eindelijk weer iets van haar programma laten zien. 


Het borrelterras is de hele zomer geopend van donderdag tot en met zondag. Elke zondag staat er een akoestisch terrasconcert gepland met onder andere Jeroen Kant en Convoi Exceptional. Het eerste terrasconcert staat gepland op 21 juni met Aymar Torres. 

De hapjesplanken en drankjes kunnen via een speciaal ingerichte website worden besteld en betaald, waarna je deze op afroep kunt afhalen bij een balie. Op deze manier zorgt MEZZ er samen met de aangrenzende ondernemers voor dat alles volledig corona-proof plaatsvindt, zonder de gezelligheid te verliezen. Het is niet voor het eerst dat MEZZ samenwerkt met de horeca van het Van Coothplein. Het jaarlijks terugkerende levenslied festival ‘De Tranen van Van Cooth’ wordt door dezelfde coöperatie geëxploiteerd.  

Het Popup Terras Breda is een samenwerking tussen MEZZ en de aangrenzende horeca; Nouveau van Ham, Bar Le Petit en The Tosti Club, en krijgt steun van Koninklijke Horeca Nederland. Kijk voor meer informatie op www.popupterrasbreda.nl 

Kijk voor meer informatie over de terrasconcerten op www.mezz.nl

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief