Foto: Van Riel Automotive

Na bijna dertig jaar neemt Zeeuw & Zeeuw dealeractiviteit Hyundai over van Van Riel

  Economie

BREDA - De Hyundai-activiteiten van Van Riel worden per 1 juli overgenomen door Zeeuw & Zeeuw. De vestiging zal verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda


De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Van Riel is met zijn 87-jarige historie één van de oudste dealerbedrijven in Breda. “Mijn broer Kees en ik zijn inmiddels de derde generatie in het familiebedrijf” aldus directeur/mede-eigenaar Peter van Riel “Om de toekomst van onze dealeractiviteit en haar medewerkers veilig te stellen hebben wij ervoor gekozen op zoek te gegaan naar een stabiele maar bovenal prettige partij en hebben die gevonden in Zeeuw & Zeeuw. We zijn overtuigd dat zij als een warm bad zullen voelen voor zowel onze klanten als collega’s.”

Jan Hofstede, CEO Zeeuw & Zeeuw vult aan: “Net als Van Riel is Zeeuw & Zeeuw een familiebedrijf met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om het vooruitstrevende merk Hyundai te mogen vertegenwoordigen, daarnaast past het uitstekend in onze strategie.”

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief