Afbeelding
Foto: Rob van Esch

Techone neemt QNP ICT& Telecom Professionals uit Breda over

Door: Advertorial Economie

BREDA - Techone maakt vandaag de overname van QNP uit Breda bekend. De overname van QNP past volledig binnen de groeiambities van Techone om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het  Nederlandse MKB.  

QNP is een toonaangevende speler op het gebied van innovatieve IT- en communicatieoplossingen. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een indrukwekkend klantengroep opgebouwd van MKB-bedrijven en zorginstellingen. In de regio wordt QNP veelal herkend aan het moderne pand waarin het bedrijf is gehuisvest.  

Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij zijn zeer verheugd om QNP te verwelkomen in de Techone  groep. QNP staat al jaren bekend om kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid, dit zijn  kernwaarden die wij delen. Met de overname van QNP verstevigen wij onze positie in Zuid-Nederland  en komen wij dichter bij onze ambitie om de leidende IT-dienstverlener te worden op de zakelijke  markt.”  

Theo van Rijen en Henry de Bruijn, oud-eigenaren: “Wij geloven dat QNP verdere stappen kan maken onder de vleugels van Techone. De samenwerking met Techone biedt nieuwe kansen en mogelijkheden voor ons team en klanten. Wij zijn trots op onze tijd als aandeelhouder bij QNP en geloven dat wij in Techone de juiste partner hebben gevonden om het stokje over te dragen.”  

QNP zal vanuit het huidige pand in Breda als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van QNP betekent deze acquisitie dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het bredere productaanbod van Techone.