Afbeelding
Foto: Het Horeca Huis

Lunchroom ‘Koffie bij Teun’ in winkelcentrum de Barones op zoek naar opvolger

Door: redactie Economie

BREDA - De eigenaren van de lunchroom ‘Koffie bij Teun’ zijn op zoek naar een opvolger. De koffiebar is gevestigd in winkelcentrum de Barones. De koper kan het huidige concept voortzetten of met een (geheel) nieuw concept aan de slag gaan. 

Gelegen in winkelcentrum de Barones bevindt sinds een aantal jaar de lunchroom ‘Koffie met Teun’ zich. Bij het barretje kunnen mensen tussen het winkelen door neerploffen voor een koffietje of een lunch. Maar mogelijk verdwijnt de koffiebar uit het winkelcentrum. De eigenaren zijn namelijk op zoek naar een opvolger. 

“De ondernemers wensen hun goedlopende horeca-exploitatie na vele jaren over te dragen aan een geschikte kandidaat”, aldus Het Horeca Huis, die de zaak verkoopt. “De nieuwe eigenaar kan ‘Koffie bij Teun’ voortzetten óf met een geheel nieuw of reeds bestaand concept op deze top traffic locatie beginnen.”

Koffie bij Teun
Koffie bij Teun, ooit begonnen als ‘klein’ koffiebarretje, is inmiddels een begrip in Breda. Bij de bar kunnen mensen terecht voor koffie en thee, maar ook voor ontbijt en lunch. Koffie bij Teun is twee keer uitgeroepen tot beste koffiebar van Brabant en behoort tot de top 5 in Nederland.