NAC op bezoek bij de kelder

  NAC

BREDA – Als koploper naar de kelder van het betaald voetbal. NAC staat er voor, dinsdagavond, als het voor de beker op bezoek gaat bij FC Omniworld.


De Bredase begint ten opzichte van afgelopen vrijdag (De Graafschap uit) ongewijzigd aan het duel. Dus zonder de geschorste Mtiliga en Lurling, en zonder de nog steeds geblesseerde Reuser.

Omniworld krijgt in het afgelegen stadionnetje, dat gelijkenis heeft met de vroegere fietsenstalling van RKC, in ieder geval bezoek van 500 NAC-supporters die de reis naar Almere maken.

Tegen de rode lantaarndrager van de eerste divisie kan NAC de volgende stap zetten om toe te werken aan de doelstelling voor dit seizoen: het halen van de bekerfinale. Nadat de Bredanaars de afgelopen jaren geregeld in de halve finale bleven steken, werd dat – met een kleine knipoog – als hoofddoelstelling voor het seizoen gepresenteerd.

Omniworld mag een niet al te grote hobbel zijn. De Almerenaren wonnen dit seizoen slechts twee wedstrijden en staan troosteloos onderaan. NAC bereikte deze bekerronde door eind september GVVV te verslaan met 1-3.

De wedstrijd in Almere begint om 20.00 uur.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief