Logo bredavandaag.nl

Afgedroogd in de Arena

  NAC

AMSTERDAM – Afgedroogd in de Arena. Veel anders kun je er niet van maken. NAC kwam er zondagmiddag in de Arena geen moment aan te pas tegen Ajax. Met 6-0 mochten de Bredanaars niet eens klagen.


Kort na rust leek het zelfs een historische middag te worden. In negatieve zin voor NAC dan, want na de snelle 5-0 zakte NAC volledig door de hoeven en leek de weg naar een monsteruitslag voor de Amsterdammers open. Dat dit uiteindelijk niet gebeurde, lag meer aan de nonchalance en onnauwkeurigheid bij Ajax, dan aan NAC. Want het Ajax van Martin Jol creëerde kans na kans, maar wist het net niet meer te vinden.

Bij rust was een nederlaag al onvermijdelijk. 4-0 stond het bij rust. Cvitanich (2), Suarez en Vertonghen scoorden voor de Amsterdammers. Na rust wisten alleen Cvitanich en Bakircioglu het nog nog te vinden, ongetwijfeld tot grote opluchting van Maaskant en zijn mannen.

Dus blijft NAC op tien punten, na deze wedstrijd om snel te vergeten. Of niet. Want soms was het onthutsend mager wat de Bredanaars lieten zien.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief