NAC effectief naar volgende ronde beker

VEENENDAAL - NAC heeft de volgende ronde van de KNVB-beker bereikt. De Bredanaars wonnen met 1-3 bij amateurhoofdklasser GVVV in Veenendaal.

Bij rust stond NAC al met 0-3 voor. De Bredanaars scoorden al vroeg in de wedstrijd. Reuser in de elfde minuut en Amoah in de dertiende bezorgden NAC een comfortabele uitgangspositie voor de rest van de wedstrijd.
Na de vlotte 0-2-voorsprong kregen de Bredanaars meerdere kansen op de derde goal. Elshot en Amoah misten echter. Acht minuten voor rust was het Jonas Kolkka die wel trefzeker was, 0-3. De Fin kopte een voorzet van Cairo mooi in.

In de tweede helft kon NAC de score niet opvoeren. Drie minuten voor tijd maakte Van Meegdenburg de eretreffer voor de Veenendalers.