Miljoenenverlies leidt tot nieuw bestuur NAC

  NAC

STEENAKKER - NAC gaat verder met een nieuw bestuur. Het is een van de gevolgen van het miljoenenverlies dat de club afgelopen seizoen leed.


Naast het aanpakken van de uitgaven en het inkrimpen van de spelersgroep gaat ook het bestuur van de club op de schop. Dat maakte de voetbalclub dinsdag bekend.

Voorzitter Willem van der Hoeven heeft zijn functie neergelegd. Hij voelt zich verantwoordelijk. De bestuursleden Jacques Visschers en Bas Koomans treden eveneens af.

NAC kondigde onder andere aan dat het aantal bestuursleden van zeven naar vijf terug gaat. Bas van Bavel wordt de nieuwe voorzitter. Cor van Rooi is per een april al aangesteld als bestuurslid. Er wordt nu nog gezocht naar een nieuwe financiële man.

De club brengt ook een verandering aan in de benoeming van bestuursleden. In de toekomst wordt het bestuur door een stichting gekozen.

Al eerder werd bekend dat Bernard Ouwerkerk als interim-directeur per een juli tijdelijk algemeen directeur Theo Mommers vervangt. Laatstgenoemde zit momenteel ziek thuis.

DIGITALE KRANTEN

De krant
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief