Logo bredavandaag.nl
Tyrone Loran. foto Peter Visser
Tyrone Loran. foto Peter Visser

Jenner keert terug en Loran vertrekt

  NAC

STEENAKKER – In de laatste dagen voor de transferdeadline van afgelopen maandag vonden een tweetal wisselingen plaats in het personeelsbestand van NAC. Julian Jenner versterkt de selectie vanaf heden en Tyrone Loran vervolgt zijn profcarrière bij de Graafschap.


Jenner speelt de rest van het seizoen op huurbasis. De oud-speler van de Bredase club keert na ruim vier jaar weer terug. Eerst speelde de geboren Delftenaar voor AZ Alkmaar om daarna te verkassen richting Vitesse in Arnhem.

"Het is een speler die met zijn acties een wedstrijd open kan breken. Julian wil zich heel graag opnieuw bewijzen bij NAC", zegt Technisch directeur Jeffrey van As op de website van de club.

Jenner over zijn transfer: "Ik heb er enorm zin in. Ik zat bij Vitesse op een dood spoor en als je dan aan de bak kunt bij je oude club, hoef je niet na te denken. Ik ben ouder en door ervaring volwassener en verstandiger geworden "

NAC-verdediger Loran maakt de overstap naar de Graafschap uit Doetinchem. De speler kreeg kort geleden al te horen dat hij mocht vertrekken. Loran had bij zijn contractverlenging afgelopen zomer vast laten leggen dat hij in de winterstop weg zou mogen.

‘Loran voetbalde voor zijn komst naar Breda in de zomer van 2007 bij RBC. In Breda was het lastig een basisplaats te veroveren, omdat het duo Penders/Zwaanswijk als een van de sterkste verdedigingsblokken van Nederland gold. Daarnaast had Loran ook pech met blessures, juist op momenten dat hij in de basis terecht kwam. Dit seizoen kwam Loran tot weinig speelminuten, een reden voor hem om verder te gaan kijken’, zo staat vermeld op de clubsite,FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief