Open Dag NAC 2011. foto: Jorgen Janssens
Open Dag NAC 2011. foto: Jorgen Janssens

Jaaroverzicht NAC - november

  NAC

STEENAKKER - Een avondje NAC, mooie overwinningen, lelijke overwinningen, dikke nederlagen, onterechte nederlagen, ‘Der Bomber van Breda’, financiële problemen en een nieuwe algemeen directeur.
Voor de NAC-fan is 2011 een bewogen jaar geweest, met veel hoogtepunten, maar ook enkele dieptepunten. In deze reeks artikelen zie je het jaar van NAC in woord en beeld, per maand uitgelicht.


November is een mooie maand voor de NAC-supporter. De club blijft de hele maand ongeslagen, wat een knappe prestatie is omdat er enkel topploegen op het programma staan.

De thuiswedstrijd tegen Vitesse wordt met 1-0 gewonnen, terwijl SC Heerenveen in het Rat Verleghstadion blijft steken op een 2-2 gelijkspel. Het absolute hoogtepunt uit deze maand is de wedstrijd bij Ajax. De Amsterdamse club kreeg het voor elkaar om in zes minuten een 2-0 voorsprong uit handen te geven. Hierdoor konden de Bredanaren terugkomen tot 2-2 en met een punt terugkeren naar huis.

Op bestuursniveau stappen bestuursvoorzitter Ronald Clayden en bestuurslid Ton van Haperen op bij NAC. Reden hiervoor is een verschil van inzicht met directeur Ed Busselaar.

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief