Open Dag NAC 2011. foto: Jorgen Janssens
Open Dag NAC 2011. foto: Jorgen Janssens

Jaaroverzicht NAC - december

  NAC

STEENAKKER - Een avondje NAC, mooie overwinningen, lelijke overwinningen, dikke nederlagen, onterechte nederlagen, ‘Der Bomber van Breda’, financiële problemen en een nieuwe algemeen directeur.
Voor de NAC-fan is 2011 een bewogen jaar geweest, met veel hoogtepunten, maar ook enkele dieptepunten. In deze reeks artikelen zie je het jaar van NAC in woord en beeld, per maand uitgelicht.


De laatste wedstrijden voor de winterstop leveren NAC twee verliespartijen en een keer winst op. Tegen ADO Den Haag wordt met 3-0 verloren en tegen een ongeïnspireerd PSV wordt met 1-0 verloren.

Het misschien wel mooiste resultaat van het jaar 2011 wordt geboekt in de laatste wedstrijd. Met meer geluk dan wijsheid weet NAC, koploper AZ te verrassen en ze met 2-1 te verslaan.

Op 26 december krijgt NAC minder goed nieuws te horen. De al langere tijd zieke Joop Korebrits is op 68-jarige leeftijd overleden. Korebrits was maar liefst 55 jaar lid van de club en tijdens zijn voetbalcarrière was hij actief al keeper. Na zijn actieve loopbaan was hij onder andere actief als hoofd Jeugdopleidingen.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief